Pozvánka na Mezinárodní strojírenský veletrh

20.9.2023

Vážení zákazníci, vážení přátelé,

i letos se naše firma účastní Mezinárodního strojírenského veletrhu. Tímto bychom vás rádi pozvali na náš stánek v pavilonu E/031.

Akce proběhne od 10. do 13. října 2023 na Výstavišti v Brně a můžete se těšit na ukázku našich prací, chystané novinky, známé tváře a něco k zakousnutí.

Spokojenost našich zákazníků zajišťujeme už více jak 30 let, a to širokou škálou služeb. Naším největším provozem je mořírna nerezových ocelí, kde zakázky zpracováváme ponorem, nebo v postřikovém boxu. Dále moříme i uhlíkové oceli. Mechanicky povrchy opracováváme tryskáním balotinou nebo korundem. A jako navazující proces na tryskání uhlíkových ocelí nabízíme mokré lakování.

Poskytujeme i další speciální služby jako analýza vzorků pomocí spektrofotometru, feroxylový test a další. Jsme výhradním prodejcem mořících a pasivačních přípravků značky Antox včetně příslušenství. Našim zákazníkům poskytujeme technologickou podporu a provádíme odborná školení.

Neváhejte zaskočit k nám na stánek a zjistit o nás více. Zároveň vás také kdykoliv rádi uvítáme přímo u nás v provozu při prohlídce našeho areálu v Brně-Řečkovicích, kde máte možnost vidět nevídané.

Věříme, že se s vámi na strojírenském veletrhu setkáme v hojném počtu a navážeme důležité kontakty a spolupráce.

Těšíme se na vás!

Přečtěte si také