Ceny mořicích přípravků stále držíme!

28.3.2022

Máme pro vás dobrou zprávu. I přes stále se zvyšující vstupní náklady, vyšší nákupní ceny a složitou situaci na trhu s energiemi jsme se rozhodli pro rok 2022 nezvyšovat ceny žádných z námi nabízených mořicích a pasivačních přípravků. Součástí našeho nového provozu jsou také rozšířené skladovací prostory a školicí místnosti. Veškeré podrobné informace naleznete na našich webových stránkách v záložce Prodej.

Cenová nabídka na míru

Kromě toho, že pro letošní rok držíme současnou cenovou hladinu, nabízíme našim zákazníkům také dodatečné slevy. Jde například o slevu 5 % při jednorázovém odběru přípravků nad 100 kg, výrazné slevy pro prodejce anebo individuální nabídky pro dlouhodobou spolupráci s odběrateli. Neváhejte nás nezávazně poptat například na e-mailové adrese richard.kalny@fksystem.cz Další kontakty naleznete v naší záložce Kontakty.

Nabízený sortiment

Kompletní nabídku našich mořicích přípravků najdete zde.

Mořicí gely

Nabízíme širokou škálu mořicích gelů s běžným, zesíleným i velmi silným účinkem. Mořicí gely se používají k odstranění staré poškozené pasivní vrstvy, cizích oxidů, svarových okují a náběhových barev, otěrů a náletu uhlíkové oceli, stop po manipulaci a poškození po tepelném nebo mechanickém zpracování ploch i svarů v jedné pracovní operaci. Zajistí kovově čistý vzhled povrchu.

Mořicí pasty

V naší nabídce naleznete mořicí pasty Antox pro antikorozní legování oceli. K dispozici máme též speciální pastu na lesklé a broušené povrchy. Mořicí pasty slouží k odstranění svarových okují a náběhových barev, staré poškozené pasivní vrstvy, otěrů a náletu uhlíkové oceli, cizích oxidů a stop po manipulaci.

Mořicí lázeň

Mořicí lázeň využijete pro odstranění svarových okují a náběhových barev, otěrů a náletu uhlíkové oceli, staré poškozené pasivní vrstvy, cizích oxidů, stop po manipulaci a poškození po tepelném nebo mechanickém zpracování ploch i svarů v jedné pracovní operaci ponorem v lázni. Zajistí kovově čistý vzhled povrchu.

Pasivační prostředky

Nabízíme pasivační prostředky pro rychlé vytvoření silné pasivní vrstvy na mořeném povrchu legované antikorozní oceli. Zajistí kovově čistý vzhled povrchu.

Doplňkový sortiment

Kromě zmíněných přípravků prodáváme také čisticí roztok a mořicí přípravky na hliník, konzervační prostředek, neutralizační pastu a aplikační a ochranné pomůcky.

Podmínky prodeje

Důležité je upozornění, že většina z nabízených prostředků je klasifikována jako vysoce toxické látky a je nutné dodržovat předepsané zacházení. Pro nakládání s těmito přípravky je povinností mít zabezpečenou tzv. osobu odborně způsobilou, tedy osobu nebo více osob s patřičným vzděláním nebo pravidelným školením. Tyto přípravky lze prodat pouze fyzickým osobám podnikajícím nebo právnickým osobám. Osobu odborně způsobilou je nutné mít v zaměstnaneckém nebo smluvním poměru.

FK systém nabízí zajištění této služby formou Smlouvy o dílo a proškolením všech zaměstnanců dle požadavků zákona. Cena školení je 3 990 Kč a je nutné ho provádět každé 2 roky. Vystavení smlouvy o nakládání s nebezpečnými látkami stojí 1 000 Kč na jedno IČO. Školení lze provést v sídle naší firmy v Brně-Řečkovicích nebo u zákazníka. Při školení u zákazníka je účtován poplatek 15 Kč/km cesty.

Přečtěte si také