Poděkování za Mezinárodní strojírenský veletrh

13.10.2022

Vážení kolegové, obchodní partneři,

Strojírenský veletrh je již za námi a my bychom Vám tímto chtěli poděkovat, že jste se ho s námi zúčastnili, a ještě více nám zpříjemnili náš čas strávený zde.

Na veletrhu jste mohli zastihnout nejen nás, ale i našeho významného obchodního partnera pana Urse Tinnera z firmy Chemetall, která nám dodává mořicí a pasivační prostředky značky Antox, které využíváme pro zajišťování služeb na Vašich zakázkách.

Na našem stánku jste také mohli vidět vystavené exponáty umělce Jana Dostála, které prošly procesem moření či tryskání.

Naše firma pokračuje v úspěšném růstu a postupně rozšiřujeme i naše pole působení. V rámci zacílení na zahraniční trhy jsme se sešli se zástupci firmy CzechTrade pro několik sousedních států. Doufáme, že brzy zařadíme mezi naše zákazníky a partnery i společnosti z těchto zemí.

Těšíme se i nadále na naši budoucí spolupráci a rádi Vás v případě zájmu kdykoliv přivítáme v naší provozovně v brněnských Řečkovicích.

Budeme rádi, když se s námi zúčastníte i nadcházející konference Asociace korozních inženýrů, která bude probíhat 9. – 11. 11. 2022 v Brně. FK system – povrchové úpravy, s. r. o. zde bude působit jako letošní partner. Více o konferenci AKI najdete zde: https://www.aki-koroze.cz/konference.php

S přáním pěkného dne a na brzkou shledanou

Tereza Kalná

FK system – povrchové úpravy, s.r.o.

tereza.kalna@fksystem.cz

Přečtěte si také